E-Learning | BMJ

Gratis E-Learning voor artsen en andere medische professionals

Steven Rollnick en z’n partner Nina Gobat produceerden een gratis toegankelijke E-Learning module via de website van het British Medical Journal (BMJ).

In deze module krijgt u een overzicht van de kernpunten van motivational interviewing, ziet u Steve Rollnick de methode en technieken demonstreren in consulten, en kunt u aan het einde uw kennis en vaardigheden toetsen.

De E-Learning module is geaccrediteerd in vele landen (helaas niet in Nederland) en dient voor vele professionals in de gezondheidszorg als een uitstekende introductie in – of opfrisser van – de kennis en vaardigheden, die een medisch consult zo veel effectiever kunnen maken.

Onderstaand een video-impressie van deze unieke E-learning module. Let wel: de “klik-balk” die u gedurende het videofragment een paar maal ziet, werkt in de weergave op onze website niet; U start desgewenst de E-Learning hier; veel plezier ondertussen met het bekijken van de video-impressie!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *