Mo[tiva]tion en E-Learning

logo_smallOnder de naam Mo[tiva]tion hebben in 2012 drie experts hun krachten gebundeld. Zij ontwerpen en verzorgen kwalitatief hoogstaande maatwerk oplossingen voor blended en e-learning projecten, gebruik makend van interactieve technische oplossingen.

Aart van Asperen (RegieZaken) brengt zijn kennis en kunde terzake multi-media toepassingen in. Frank Goijarts (Sinksens) voegt kennis van onderwijskunde en verandermanagement toe. Tenslotte draagt Rik Bes (Centre for Motivation and Change) zijn specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van methoden voor gedragsverandering (meer specifiek: Motivational Interviewing) bij.

Uniek voor het e-learning platform van Mo[tiva]tion is het gebruik van video-response oefeningen. Hierbij worden korte uitspraken, zoals clienten/patienten die in de dagelijkse praktijk kunnen doen, op video aan de deelnemer gepresenteerd. Aan het eind van elke uitspraak (video) ‘bevriest’ het beeld van de client/patient, gaat bij de deelnemer automatisch de webcam en microfoon opnemen, zodat de deelnemer met haar/zijn response kan oefenen. De door de deelnemer opgenomen response kan door haar/hem worden teruggekeken, en desgewenst (onbeperkt) worden herhaald. Net zolang totdat de deelnemer tevreden is met de geoefende reactie. Op dat moment ‘bewaart’ de deelnemer haar/zijn response video op onze server, en gaat door met de volgende oefening. Aan onze kant, krijgt de coach van de deelnemer automatisch een berichtje, dat de deelnemer een video-response reactie heeft achtergelaten. De coach gaat die opname vervolgens bekijken, en geeft de deelnemer feedback.

Een hele praktijkgerichte manier van oefenen met reageren op herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk! Kijk ook vooral naar het filmpje verderop deze pagina, voor een impressie van hoe dit video-response oefensysteem werkt.

English summary

Under the name Mo[tiva]tion, three experts combined their experience and expertise, to design and provide high-quality, state of the art and tailor made solutions for blended and e-learning projects.
Multi-media expertise, evidence based and operationalised learning process theory is combined with state of the art behaviour change methods (Motivational Interviewing), to ensure effective and attractive modules.
Current portfolio includes both national (Dutch) and international (English language) projects.

 

Aan het filmpje dat u zojuist heeft bekeken, hebben twee van onze collega’s meegewerkt. Mascha Budel, leefstijlcoach en praktijkondersteuner (POH-GGZ) bij een huisartsenpraktijk, en Vincent Kortleve, fysiotherapeut en psycholoog. Beiden zijn tevens werkzaam als trainer Motivational Interviewing en zijn aangesloten bij MINT Inc.

Is uw interesse gewekt in wat de e-learning van Mo[tiva]tion u kan bieden? U kunt onderaan deze pagina een reactie achterlaten, maar wilt u direct meer weten, neemt u dan vooral contact met ons op voor een nadere kennismaking met de mogelijkheden voor u en uw organisatie.

logo_small

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *